آموزشگاه موسیقی پدر

چگونه بهتر آواز بخوانیم

اگر فکر می‌کنید خواننده بدی هستید، نگران نباشید، هنوز امید وجود دارد. در حقیقت شما بهتر از آنچه فکر می‌کنید می‌خوانید. به خود ایمان داشته باشید و به این فکر نکنید که چقدر بد هستید. در عوض به نکات مثبت صدای خود فکر کنید. با کمک چند ترفند و تمرین آواز می‌توانید صدای خود را بهبود بخشیده، گوش خود را تقویت و اعتماد به نفس خود را بالا ببرید.

حالت صحیح بدن را حفظ کنید. برای آواز خواندن صحیح، مطمئن شوید که از وضعیت بدنی خوبی برخوردار هستید. با پشت صاف بایستید. بدن شما نباید به سمت راست یا چپ متمایل شود. مطمئن شوید که سر شما به عقب یا جلو کشیده نشده است. برای اینکه تصوری از چیدمان مناسب داشته باشید، در حالی که صاف به پشت خوابیده‌اید آواز بخوانید. یا در مقابل یک دیوار بایستید تا شانه‌ها و پشت سرتان با دیوار تماس داشته باشد.

نفس کشیدن از دیافراگم را بیاموزید. تنفس صحیح یکی از مهمترین موارد هنگام آواز خواندن است. هنگام تنفس، مطمئن شوید که به جای سینه از دیافراگم هوا گرفته اید. این بدان معناست که وقتی نفس می‌کشید، شکم شما به جای سینه پر می‌شود. برای تمرین، یک دست را روی شکم خود قرار داده و از طریق بینی نفش بکشید. هنگام نفس کشیدن شکم شما باید منبسط شده و از حالت خارج شود. هنگام بازدم، عضلات شکم را فشار داده و منقبض کنید. این کار را چندین بار در طول روز تکرار کنید. یک روش جایگزین برای تمرین این است که روی زمین دراز بکشید و یک کتاب روی شکم خود بگذارید. اطمینان حاصل کنید که کتاب هنگام دم بالا می‌رود و هنگام بازدم پایین می‌آید. مصوت‌ها را بخوانید. فک را باز نگه دارید و سپس یک عبارت بخوانید. برای دستیابی به این کار احتمالاً تمریناتی لازم است، اما به بهبود کیفیت آواز شما کمک می‌کند .با این کار می‌توانید صدای خود را ارتقا دهید. چانه خود را موازی زمین نگه دارید. وقتی در حال آواز خواندن نت‌های بالاتر هستید، از بلند کردن و پایین انداختن چانه خودداری کنید. هنگام خواندن نت‌های بالاتر، سر شما تمایل به حرکت به سمت بالا دارد، که می‌تواند باعث ایجاد مشکل در آکوردهای صوتی شود. آواز خواندن در حالی که چانه را موازی با زمین متمرکز می‌کنید، به قدرت و کنترل بیشتر صدای شما کمک می‌کند.

دامنه صوتی خود را گسترش دهید. اول، شما باید دامنه صوتی خود را پیدا کنید. پس از انجام این کار، می‌توانید دامنه صوتی خود را افزایش دهید. برای این کار باید تکنیک مناسبی داشته باشید. قبل از اینکه بخواهید دامنه صوتی خود را افزایش دهید باید مصوتهای غیر هوایی و طنین مناسب در صدای خود داشته باشید. برای افزایش دامنه آواز خود، این کار را یک بار و نیم مرحله یا کامل انجام دهید. قبل از اینکه بخواهید صدای خود را بالاتر یا پایین ببرید، با مقیاس کوتاه تمرین کنید و آواز آن نت جدید را به درستی دریافت کنید. آموزش از مربی آواز ایمن‌ترین و موثرترین روش برای افزایش دامنه صدایی است. انتقال بین مناطق مختلف صدا. صدای شما از ۳ منطقه تشکیل شده است. حرکت در بین این مناطق طنین صدای شما را تغییر می‌دهد. یادگیری نحوه کنترل این تغییر می‌تواند به بهبود آواز شما کمک کند. صدای آقایان دارای ۲ ناحیه است: صدای میانی و فالستو. نت‌های فالستو زیاد هستند، در حالی که نت‌های صدای میانی کمتر هستند. صدای خانم‌ها دارای ۳ ناحیه مختلف است: قفسه سینه، سر و ناحیه میانی. هر یک از این نواحی به محدوده نت‌هایی گفته می‌شود که از آن قسمت از بدن خوانده می‌شوند.

صدای سر ناحیه بالاتر است. وقتی نت‌های بالایی می‌خوانید، آن‌ها در سر شما طنین‌انداز می‌شوند. هنگام خواندن نت‌های بلند، دست خود را در بالای سر خود قرار دهید تا لرزش‌ها را احساس کنید. صدای قفسه سینه ناحیه پایین صدای آواز شما است. وقتی نت‌های پایین می‌خوانید، در سینه شما طنین‌انداز می‌شود. صدای میانی یا صدای مختلط ناحیه میانی بین صدای قفسه سینه و صدای سر شماست. این ناحیه جایی است که صدای شما از سینه به سر تغییر جهت می‌دهد تا نت‌ها را به درستی بخوانید.

همانطور که از نت‌های بالا به نت‌های پایین می‌روید، باید از صدای سر به سینه بروید. هنگام آواز خواندن، باید احساس کنید که نت‌ها به سمت بالا یا سینه پایین می‌روند. هنگام بالا رفتن یا پایین آمدن، نت‌ها را در همان مکان نگه ندارید. این کیفیت صدای شما را محدود می‌کند. آب بنوشید. آب به رطوبت و روان کردن تارهای صوتی کمک می‌کند تا بتوانند به راحتی باز و بسته شوند. همچنین می‌توانید سایر نوشیدنی‌های غیر شیرین، بدون کافئین و غیر الکلی را برای همین منظور بنوشید. هدف داشتن حداقل ۲ فنجان معادل۴۷۰ میلی لیتر آب در روز باشد .نوشیدنی‌های ولرم بهترین راه حل برای گلو است. نوشیدنی گرم مانند آب گرم یا چای گرم را با عسل بنوشید. سعی کنید از چیزهای سرد مانند بستنی یا نوشیدنی‌های گازدار سرد پرهیز کنید، زیرا باعث تنش عضلات می‌شود.

روزانه تمرین کنید. اگر می‌خواهید بهتر بخوانید، باید صدای خود را آموزش دهید. این به تعهد نیاز دارد. انجام تمرینات صوتی چند بار در هفته یا ماه تفاوت چشمگیری نخواهد داشت. هر روز صدای خود را ورزش کنید. شما می‌خواهید آن را تمرین دهید و عضلات را رشد دهید تا بتوانید صدای خود را تقویت کنید. به یاد داشته باشید، قبل از انجام هرگونه تمرین صوتی، حتماً گرم کنید. اطمینان حاصل کنید که در یک اتاق خالی هستید تا تمرکز خود را حفظ کنید. سعی کنید تمرینات زبان را انجام دهید. این به شما کمک می‌کند تا ماهیچه‌های بلع خود را شل کنید و بنابراین هنگام آواز، آن‌ها را آرام نگه دارید.

حنجره را ثابت نگه دارید. این به شما کنترل صوتی بهتری می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا از فشار دادن جلوگیری کنید. انگشت شست را زیر چانه بگیرید. باید احساس کنید عضلات بلع یعنی گلو درگیر هستند. وقتی سعی می‌کنید صدا را در قسمت بالای صورت خود نگه دارید، ممکن است در نهایت چهره‌ای خنده دار ایجاد کنید. اشکالی ندارد اگر مجبور هستید حرکات صورت و صدا را اغراق کنید. نکته مهم این است که ماهیچه‌های بلعنده خود را آموزش دهید.

اعتماد به نفس خود را در حالی که تنها هستید، ایجاد کنید. یک راه برای کمک به شما در تقویت اعصاب، تمرین در خانه است. مثلاً بلندتر و جسورتر آواز بخوانید، حرکات مختلف را امتحان کنید قبل از اینکه بخواهید در مقابل دیگران اعتماد به نفس پیدا کنید، به خود اعتماد کنید. فضایی پیدا کنید که در آن هنگام تمرین راحت باشید. شما باید بتوانید بدون احساس خودآگاهی بلند آواز بخوانید و صورت خنده دار یا سر و صدایی ایجاد کنید.

همانطور که در آینه یا در ویدئو تمرین می‌کنید، یاد بگیرید که چگونه احساسات و اشتیاق خود را روی صحنه نشان دهید. در ابتدا ممکن است احساس ناراحتی کنید اما برخی از بهترین خوانندگان حرفه‌ای اعتماد به نفس کافی دارند که می‌توانند صادقانه و احساسی بخوانند. یکی از راه‌هایی که می‌توانید اعتماد به نفس خود را تقویت کنید این است که به طور مداوم در حضور مخاطب آواز بخوانید. این ممکن است به معنای یادگیری نحوه گسترش دامنه، یا حتی آواز خواندن در ژانر دیگری باشد. ایجاد صدا، امتحان چیزهای جدید و یادگیری هر آنچه در توان دارید به تقویت اعتماد به نفس شما کمک می‌کند.

در حضور دوستان و خانواده آواز بخوانید. پس از تمرین و یادگیری مهارت‌های آواز جدید، باید آواز را در حضور مردم شروع کنید. با آواز در حضور دوستان معتمد و اعضای خانواده شروع کنید. با یک نفر شروع کنید، این می‌تواند به شما کمک کند تا به خوانندگی در مقابل مردم عادت کنید. از آن‌ها بخواهید هنگام آواز خواندن از شما انتقاد کنند. اگر اشتباه می‌کنید این می‌تواند به شما کمک کند تا بهتر شوید. در جامعه خود اجرا کنید. روش دیگر برای ایجاد اعتماد به نفس، آواز خواندن در جامعه است. این کار ممکن است به سختی یک کنسرت یا یک مراسم رسمی‌تر دشوار یا اعصاب خردکن نباشد. در خانه‌های سالمندان یا بیمارستان‌های کودکان به دنبال فرصت باشید. یک آهنگ آشنا بخوان. اولین بار یا دو بار که روی صحنه می‌خوانید، یک آهنگ آشنا بخوانید. از همان ابتدا به اعتماد به نفس شما کمک می‌کند. در محدوده صدای خود آهنگ مناسب انتخاب کنید. سعی نکنید کاری فانتزی با آن انجام دهید. در عوض، آن را مانند نسخه اصلی بخوانید. نکته کلیدی در این مرحله فقط این است که در صحنه آواز خود را در مقابل مردم راحت بخوانید.

اگر عصبی هستید، سعی کنید به یک نقطه بالاتر از مخاطب نگاه کنید. روی دیوار پشتی نقطه‌ای پیدا کنید تا تمام توجه خود را معطوف کنید. در نهایت با رعایت نکان ذکر شده در این مقاله می‌توانید توانایی و مهارت خود را در آواز خواندن گسترش دهید و شاهد پیشرفت چشمگیر در این زمینه باشید.

نرم افزار مدیریت آموزشگاه موسیقی | موزیک آکادمی